Bel ons op 09 280 02 04Vraag onze brochure aanVraag vrijblijvend een offerte aan

WiCC test Mink

Een Wiccked website wint altijd!

Het internet staat vol met website audits. Meestal gaat het om automatisch gegenereerde, eenzijdige testen die slechts een klein onderdeel van uw website testen.  De WICC website-audit gaat echter voor de volle 100%:

 

  • analyseert uw website compleet: webdesign, web IT, copywriting, SEO, webpsychologie en marketing.
  • aan de hand van 70+ objectieve parameters
  • een gepersonaliseerd rapport
  • concrete, direct toepasbare tips
  • geen verdere verplichtingen

Webteam Mink

De WICC-test is opgemaakt en wordt uitgevoerd door het Mink Web Team, ervaren webspecialisten met elk hun eigen expertise. Het team staat in voor de interpretatie van de resultaten die de WICC web audit genereert. Weinig andere website-audits gaat zo extensief en multi-disciplinair te werk als de WICC-test. Zo wordt uw website niet alleen beoordeeld op design, maar ook op:

  • Website IT
  • SEO
  • Marketing
  • Communicatie
  • Usability

en dit zelfs ten opzichte van uw directe concurrenten.

 

Meer weten over de WICC? Lees dan het artikel Hoe scoort uw website? WICC analyseert hem op +70 parameters

Wat klanten zeggen over de WICC

"De WICC audit brengt objectiviteit in een zeer subjectief proces. Het WICCBasic auditrapport liet toe een objectief oordeel te krijgen over layout, inhoud en functionaliteit van de bestaande website. Het eindrapport van de analyse gaf zowel positieve als negatieve aandachtspunten weer, en beperkte zich niet tot de voor de hand liggende zaken. Het eindrapport was een zeer goede tool om een nieuwe website te ontwikkelen, die beter is dan de vorige."
Jo Van Der Herten (Manuport Group)
 

"Binnen C.E.L. Forpharma wordt veel belang gehecht aan internetcommunicatie en e-marketing. Het WICCbasic audit rapport is een nuttig en interessant instrument om onze website te testen en verder te perfectioneren."
Annelies Swaan (C.E.L. Forpharma)
 

"De WICCbasic audit levert een duidelijk en overzichtelijk rapport op. De audit toont ook aan wat de belangrijke criteria zijn bij het bouwen van een website."
Jo Tacq (Mensura)

De WICC bestaat in 3 varianten: de WICCbasic, WICCpro en de WICCgold.

Klik op de prijs die u wilt betalen om verder te gaan. Afhankelijk van uw keuze zult u vervolgens uw contactgegevens, concurrenten en zoekwoorden moeten invullen. Dan vervolledigt u het betaalproces. Binnen 7 werkdagen na betaling ontvangt u uw WICC.