Newsblog

Vlaamse websites zijn incompetent!

09 oktober 2018

Uit eigen onderzoek op basis van onze website audit, de WICC, stellen we vast dat de meeste websites ondermaats scoren met gemiddeld 38%. Er is dus nog zeer veel ruimte is om te verbeteren. De resultaten van het Grote Website Onderzoek leest u hier! 

Lees meer

Direct mail of e-mail? Is er wel een keuze nodig?

28 augustus 2018

Met de opkomst van de goedkope e-mail leek het lot van de fysieke direct mail per post eigenlijk bezegeld. E-mail was immers modern en een uiting van een dynamisch marketingbeleid en - zoals gezegd - vele malen goedkoper en gemakkelijker om te maken dan een klassieke DM.

Toch blijkt DM enkele voordelen te hebben die e-mail niet kan bieden...

Lees meer

Hoe moet ik de hreflang-tag implementeren?

28 augustus 2018

In De hreflang-tag: onmisbaar in uw internationale SEO vertelden we u al wat de hreflang-tag is en wanneer u ze dient te implementeren. In dit artikel gaan we dieper in op hoe u dit attribuut kunt toevoegen op uw websites. 

Lees meer

De hreflang-tag: onmisbaar in uw internationale SEO

28 augustus 2018

Heeft u een internationale, meertalige website, of bent u van plan uw website meertalig uit te breiden om buitenlandse (anderstalige) markten aan te boren? Vergeet dan zeker niet de hreflang-tag correct te installeren! Uit ons eigen WICC onderzoek blijkt dat deze technische SEO maatregel in slechts 30% van de gevallen correct wordt toegepast. Werk aan de winkel dus!

Lees meer

E-mail Marketing Automation in Flexmail

02 juli 2018

Als u dit artikel leest heeft u wellicht op een van mijn vele e-mails gereageerd die we stuurden in het kader van onze GDPR campagne. Zo heeft u zich ingeschreven voor onze Newsblog. Bedankt! De primaire doelstelling was om zoveel mogelijk opt-ins te verzamelen wat vrij goed gelukt is. In tweede instantie maakten we van de gelegenheid gebruik om te experimenteren met e-mail marketing automation.

 

Lees meer

Hoe scoort uw website? WICC analyseert hem op +70 parameters

25 januari 2018

Web Intelligent Cross Competence, of kortgezegd: WICC, de enige website audit die u nodig heeft om uw website te optimaliseren. Als u enigszins vertrouwd bent met website-analyse, dan weet u ook dat website analyse complex is. Lees zeker verder, ook als u er niet vertrouwd mee bent.

 

Lees meer

De basis van goede SEO: scoor beter in Google!

22 januari 2018

Over SEO wordt heel wat geschreven en gesproken. Het blijft relevant in iedere marcomstrategie. Goede SEO leidt immers tot een hoge ranking in Google en dat betekent automatisch dat meer bezoekers uw website zullen vinden en aanklikken.

Lees meer

Online schrijven: schrijf voor de user

25 oktober 2017

Een goede tekst schrijven is geen sinecure. En al helemaal niet op het internet. U herinnert zich vast nog de richtlijnen die u mee kreeg op school over hoe u een tekst moet schrijven. Inleiding, midden, slot. Volzinnen. Niet beginnen met bijwoorden. Geen schrijffouten. Deze lijst is niet volledig, maar slechts het laatste is nog van toepassing op een online tekst. Of bijna.

 

Lees meer

Waarom u best aan Contentmarketing doet

02 oktober 2017

Het vertellen van verhalen over uw bedrijf, uw product of dienst om mensen aan te trekken, hen klant te maken en hen te laten terugkomen. Mensen zijn al sinds het begin van hun bestaan verhalenvertellers. Bijgevolg luisteren mensen ook graag naar verhalen. Het concept contentmarketing is dan ook geen recent verschijnsel. 

Lees meer

Pagina's