Bel ons op 09 280 02 04Vraag onze brochure aanVraag vrijblijvend een offerte aan

WICC, onze website-audit tool

Webb Intelligent Cross Competence, of kortweg WICC, is dé tool om na te gaan of uw website wel voldoet aan alle factoren die typerend zijn voor een goede website. Heeft u uw website jaren geleden laten maken? Dan kan het zijn dat hij niet meer is aangepast aan de standaarden van vandaag. Of heeft u zelf uw website gebouwd? Misschien zijn er dingen die u over het hoofd zag waardoor hij minder goed scoort. De herkomst van uw website doet er weinig toe, onze eigen Mink WICC Webaudit legt alle pijnpunten bloot.

 

 • Accurate, hoog kwalitatieve testing dankzij het semi-geautomatiseerde audit-procédé.
 • Volledig online verlopende auditing & rapportering.
 • Objectieve controle op de algemene marketing- & communicatie-doelstellingen van uw website.
 • Een gepersonaliseerd rapport.
 • Concrete, direct toepasbare adviezen ter verbetering van uw website. 
WICC, onze website-audit tool

Minkbox, Minks eigen e-mailprogramma

Véél e-mails versturen in één keer? Het kan! De Minkbox is een handige e-mailing tool die Mink creëerde om uw e-mailcampagnes vlot te laten verlopen. Daar bovenop krijgt u ook nog eens zinvolle informatie over uw verzonden e-mails, zoals hoeveel er geopend zijn, welke acties iemand uitvoerde, op welke links iemand klikte, enzovoort.

Met onze MinkBox kunt u:
 

 • zelf eenvoudig e-mails opmaken
 • eenvoudig e-mailadressen beheren
 • zoveel e-mails als u wenst goedkoop verzenden
 • uw e-mailing campagnes gedetailleerd opvolgen
Minkbox, Minks eigen e-mailprogramma

Webdesign en webdevelopment

Is uw website verouderd? Past hij zich niet aan aan het formaat van een tablet of smartphone? Klopt de inhoud niet meer? Samen met u bespreken we wat u nodig heeft om van uw website uw belangrijkste visitekaartje te maken.

Omdat wij het Mink-ijsbergmodel hanteren, kunnen wij uw website op elk van de 8 niveaus tot in de puntjes afwerken. U bespaart omdat we een specialist op elk niveau in huis hebben. Mink staat niet alleen in voor websdesign, maar ook voor webstrategie, copy en engineering. 

Webdesign en webdevelopment

Webhosting en domeinnaam

Een website laten maken is één ding. Die website moet natuurlijk ook op het internet komen en daarvoor heeft u een domeinnaam nodig. Deze domeinnaam staat geregistreerd in het Domain Name System, zoals een naam in een telefoonboek (het nummer zou dan het IP adres zijn).

What’s in a name? Heel wat, vinden wij. Ideaal zegt de naam van uw website al iets over de inhoud van uw website, of iets over uw zaak. Soms komt het echter voor dat uw merk meer bekend is dan de naam van uw bedrijf. Dan kiest u beter voor een domeinnaam met uw merk. Of als uw bedrijfsnaam een afkorting is van iets, ook dan kiest u beter een domeinnaam die meer aansluit bij uw product of dienst.

Ook het hosten van uw website is uiterst belangrijk. Uw website wordt best bewaard op een ultra veilige server.

Wat doet Mink voor u?
 

 • Een goede domeinnaam bedenken
 • Checken of uw domeinnaam nog vrij is
 • Uw domeinnaam registreren
 • Uw website op een kwalitatieve server plaatsen. 
Webhosting en domeinnaam

Contentmarketing en -planning

Om interessant en relevant te blijven is het noodzakelijk dat u regelmatig nieuwe content plaatst. Met content bedoelen we niet alleen nieuwe berichten op social media, maar ook nieuwe artikels op uw website: in blogvorm, in nieuwsvorm of als nieuwe referenties.

Evident is dat echter niet. Afhankelijk van het medium (social media, blog,...) is er een andere tone of voice nodig en moeten de vragen anders beantwoord worden: Hoe lang moet die tekst zijn? Waarover moet het gaan? Hoe frequent plaatst u nieuwe content? Enzoverder. Dat, en meer, zijn zaken die u beschrijft in een contentplan.

Door inhoudelijk up-to-date te blijven, krijgt u bovendien een betere ranking in zoekmachines. Google hecht namelijk veel waarde aan nieuwe content: omdat uw inhoud up-to-date blijft, is ze ook relevanter voor de surfer. En dat is wat Google wil: haar gebruikers de beste, meest recente informatie aanbieden voor een goede user experience.

Mink start bij een content strategie, zet uw contentplan op en schrijft en plaatst uw berichten. 

Contentmarketing en -planning

Google Analytics

Waarom scoort uw nieuwe website niet zoals u had verwacht? Hoe komen mensen op uw website terecht? Waar op uw website haken mensen af? Dat zijn allemaal vragen die Google Analytics kan beantwoorden. Mink helpt u graag met het opzetten en beheer van een account. Op regelmatige basis presenteren wij u een rapport en uiteraard ons advies.

Indien gewenst staan wij u bij om zowel online als offline de juiste acties te ondernemen op basis van de Google Analytics resultaten. 

Google Analytics

Online advertising

Naast adverteren met Google AdWords, bestaat ook de optie om uw advertentieruimte te kopen op bepaalde websites. Op die manier heeft u 100% controle over waar precies uw advertenties te zien zijn. Ook hiermee kan Mink u bijstaan. Wij verzorgen uw visual, copy en mediabuying. 

Online advertising

Web copywriting

Bent u niet langer tevreden van de teksten op uw website? Te moeilijk, oubollig of niet in overeenstemming met uw bedrijfsimago? Wat de redenen ook zijn, bij Mink zit u goed! Nieuwe teksten schrijven of oude redigeren, u kiest. In beide gevallen houden we ons aan de regels van de kunst en aan de eisen van uw lezers. Het is met goede webcopy dat uw lezers vertrouwen in de expertise van uw bedrijf krijgen. 

Web copywriting

Conversie-analyse en optimalisatie

Verkoopt uw website (veel) minder dan u had verwacht? Haken mensen in het aankoopproces op het laatste nippertje af en u weet niet waarom?

Mink helpt het u graag uitzoeken. Met Google Analytics en andere nuttige tools analyseren we die pagina’s van uw website waar conversies plaats vinden en zoeken we uit waar het schoentje knelt. Op basis van deze bevindingen formuleren we de beste werkwijze die we met uw goedvinden efficiënt ten uitvoer brengen. 

Conversie-analyse en optimalisatie

Social Media

Social media (Facebook, Twitter, LinkedIn,...) zijn het ideale kanaal om uw klanten beter te leren kennen. Maar welk medium is nu het beste? Welk medium past het best bij uw bedrijf? Hoe zit het met adverteren via social media?

Mink adviseert u graag en staat u bij waar nodig. U kunt op ons rekenen om voor het juiste medium het juiste communicatieplan op te stellen en desgewenst uit te voeren. 

Social Media

SEA / Google AdWords

Search Engine Advertising: adverteren via Google. Anders dan via klassieke media (radio, tv, displays,...) kunt u via Google AdWords eenvoudig online adverteren. Dat het op zich niet zo complex is, betekent uiteraard niet dat het ook snel-snel kan. In een goede online advertentie kruipt ook tijd. Niet alleen een kwaliteitsvolle advertentie maken vergt tijd, ook het op zetten van verschillende campagnes en het beheer van uw account is een tijdrovende bezigheid. Tijd die u misschien niet heeft.

Als communicatie-expert garandeert Mink u kwaliteitsvolle advertenties online, waar en wanneer u dat wilt én nemen we ook het beheer van uw account op ons. U krijgt regelmatig een rapport met de resultaten van uw campagnes en uiteraard ons advies. 

SEA / Google AdWords

SEO

Search Engine Optimization is het optimaliseren van uw website zodat Google hem makkelijk kan lezen en indexeren. Vandaag de dag is dit een sleutelelement in uw website, want het is een goede SEO die u een goede ranking in de zoekresultaten oplevert. En een goede ranking betekent meer verkeer naar uw website.

De kink in de SEO-kabel is dat het zeer dynamisch is en daarom moeilijk om up to date te houden. Het hangt allemaal af van hoe Google (en andere zoekmachines) websites evalueert. Vroeger kon u, bijvoorbeeld, verkeer naar uw website trekken puur door bepaalde zoekwoorden honderden keren te herhalen. Nu gaat Google uw website interpreteren en een overmatig gebruik van die zoekwoorden (keywordstuffing) bestraffen met een lagere ranking.

Mink maakt er een erezaak van om altijd mee te zijn met de laatste nieuwigheden en zodoende u, onze klant, de beste service te kunnen bieden. Staat uw website lager in de lijst van zoekresultaten dan uw concurrenten? Dan is het goed mogelijk dat uw website (bijvoorbeeld door ouderdom) niet geoptimaliseerd is.

Ook zonder uw volledige website te vernieuwen kan Mink u helpen uw website te optimaliseren voor zoekmachines en u zodoende een hogere ranking te bezorgen in Google. 

SEO

E-mailmarketing

Heeft u nieuws dat u aan de grote klok wil hangen? Of een promotie waar u zoveel mogelijk klanten van op de hoogte wil brengen? Dan is een e-mailing uitsturen de snelste weg. Een pakkende e-mail schrijven die de mensen ook daadwerkelijk openen is niet zo eenvoudig als het lijkt.

Het begint al bij de onderwerpregel: als die niet interessant of leuk genoeg klinkt dan kunt u er zeker van zijn dat de mail richting prullenbak gaat. Ook moet u er aan denken dat een goede mailing meerwaarde biedt aan de ontvanger, maar dat u er ook iets voor terugkrijgt, bijvoorbeeld meer verkeer naar uw website, waar u dan een verkoop kunt doen. Een e-mailing die er enkel op gericht is om uw klant aan uw bestaan te herinneren, verstuurt u beter niet. 

E-mailmarketing

Wizard en applicatie

Een app verscherpt de band met uw bestaande klanten. Met een app kunt u het hen makkelijker maken om een aankoop te doen, of om uw product op een leuke manier uit te dragen. Ook detailinformatie over een bepaald event (zoals bijvoorbeeld een festival) kunt u met een app beschikbaar maken.

Uw ideeën zetten wij om in een goed functionerende, gebruiksvriendelijke app. 

Wizard en applicatie